Hoofd : Bestandsextensies : .id2 Het dossier

.id2 Bestandsextensie

Bestandstype Windows Live Messenger Emoticon File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.ID2 optienummer

Bestand gebruikt door Windows Live Messenger (WLM), een online chatprogramma; bevat metadata zoals de naam van een emoticon en een sneltoets; gebruikt in combinatie met een bijbehorend .DT2 afbeeldingsbestand om een emoticon weer te geven; kan worden gebruikt om aangepaste emoticons te maken.

Meer informatie

ID2-bestanden worden gecodeerd en gedecodeerd met behulp van een paspoort-gebruikers-ID (PUID) van een WLM-gebruiker. In Windows XP worden ID2-bestanden meestal opgeslagen in de volgende gebruikerssubdirectory: "\ Toepassingsgegevens \ Microsoft \ Messenger \ [LiveID] \ ObjectStore \ CustomEmoticons".

In Windows Vista worden ze meestal opgeslagen in de volgende gebruikerssubdirectory: "\ AppData \ Microsoft \ Messenger \ [LiveID] \ ObjectStore \ CustomEmoticons ".

ID2-bestanden hebben vaak cryptische namen omdat ze automatisch worden benoemd met een hash van het .DT2 -bestand.

OPMERKING: Windows Live Messenger werd stopgezet in 2013 en is verplaatst naar Skype.

Programma's die openen ID2 bestanden
Windows
Microsoft Windows Live Messenger

Over ID2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .id2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Live Messenger Emoticon File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.