Hoofd : Bestandsextensies : .id Het dossier

.id Bestandsextensie

Bestandstype Lotus Notes User ID File

Ontwikkelaar IBM
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.ID optienummer

Een ID-bestand bevat identificatiegegevens voor een Domino-server en Lotus Notes-gebruiker. Het is gemaakt door de Domino-beheerder en omvat de gebruikersnaam, het Notes-licentienummer, het beveiligde certificaat, de openbare en privésleutel en een wachtwoord.

Meer informatie

Gebruikers-ID's zijn vereist om in te loggen bij IBM Lotus Notes. Een Notes-ID kan vereist zijn om toegang te krijgen tot een Domino-server. Ze verlopen meestal na één jaar en moeten daarom op jaarbasis worden verlengd.

U kunt de informatie in uw ID-bestand bekijken door Bestand → Beveiliging → Gebruikersbeveiliging in het Lotus Notes-programma te selecteren. Aangezien ID-bestanden gevoelige informatie opslaan, moeten ze op een veilige plek worden bewaard en worden vergrendeld.

Als uw ID verloren is gegaan of u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u mogelijk uw ID herstellen, maar alleen als uw beheerder dit heeft ingesteld herstelinformatie voor uw ID. U kunt dit controleren door E-mailherstel-ID te selecteren in het venster "Beveiligingsbeginselen" van het dialoogvenster "Gebruikersbeveiliging". Als de knop niet aanwezig is, heeft uw beheerder geen herstelinformatie voor uw ID ingesteld en kunt u uw ID niet herstellen.

Programma's die openen ID bestanden

Over ID bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .id is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Lotus Notes User ID File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.