Hoofd : Bestandsextensies : .htpasswd Het dossier

.htpasswd Bestandsextensie

Bestandstype Apache HTACCESS File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.HTPASSWD optienummer

Bestand dat wordt gebruikt voor het maken en bijwerken van de platte bestanden die worden gebruikt om gebruikersnamen en wachtwoorden op te slaan voor basisverificatie van HTTP-gebruikers; versleutelt wachtwoorden met behulp van een versie van MD5 die is aangepast voor Apache HTTP-server, of de eigen cryptieroutine van het systeem.

Meer informatie

Bestandsnamen voor HTPASSWD-bestanden beginnen met een punt vanwege het feit dat de meeste Unix-achtige besturingssystemen elk bestand met een naam die begint met een punt als een verborgen bestand beschouwen.

HTPASSWD-bestanden bestaan uit rijen waarbij elke rij overeenkomt met een gebruikersnaam en hash-wachtwoord gescheiden door een dubbele punt ertussen.

Programma's die openen HTPASSWD bestanden
Windows
Apache HTTP Server
Linux
Apache HTTP Server
Macintosh
Apache HTTP Server

Over HTPASSWD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .htpasswd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Apache HTACCESS File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.