Hoofd : Bestandsextensies : .hqm Het dossier

.hqm Bestandsextensie

Bestandstype Hardcore Questing Mode Data File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.HQM optienummer

Een HQM-bestand is een gegevensbestand dat door Minecraft wordt gebruikt met de Hardcore Questing Mode mod. Het slaat zoekgegevens op, waaronder de kaart met de zoektocht, het aantal levens en de behaalde beloningen. HQM-bestanden worden gegenereerd wanneer u de Hardcore Questing Mode mod installeert op Minecraft en een zoektocht start.

Meer informatie

Minecraft is een populaire platformoverschrijdende game waarin je blokken kunt breken en plaatsen om structuren te bouwen en de virtuele wereld te verkennen. Vanwege de populariteit heeft een aantal gebruikers mods ontwikkeld om de gameplay van Minecraft te veranderen. Met de Hardcore Questing Mode-mod kun je in de multiplayer-hardcore-modus spelen in Minecraft, maar met meer dan slechts 1 leven, waardoor je wereld niet wordt verwijderd en je wordt beschermd tegen het verbannen worden van een server wanneer je sterft.

Gemeenschappelijk HQM bestandsnamen

quests.hqm - De standaardbestandsnaam die is gemaakt om zoekgegevens op te slaan. Het bestand quests.hqm wordt samen met het bestand hqmconfig.cfg in uw mod-map opgeslagen, dat configuratiegegevens bevat.

Programma's die openen HQM bestanden

Over HQM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .hqm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Hardcore Questing Mode Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.