Hoofd : Bestandsextensies : .hid2 Het dossier

.hid2 Bestandsextensie

Bestandstype KeepSafe File

Ontwikkelaar KeepSafe
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.HID2 optienummer

Beveiligingsbestand gemaakt door KeepSafe, een Android- en iOS-applicatie die uw afbeeldingen en video's verbergt; verschijnt ook met de bestandsextensie .HID ; bevat een video of afbeelding die voor de gebruiker verborgen is totdat de juiste pin is ingevoerd.

Meer informatie

Wanneer u kiest voor een video of afbeelding die moet worden verborgen, voegt KeepSafe een reeks cijfers voorafgaand aan de bestandsnaam en de HID2-extensie aan het einde van het bestand toe. De extensie verbergt het bestand zodat het niet wordt herkend als wat het werkelijk is, zoals een .JPG -bestand, en voorkomt dat andere toepassingen op het apparaat het bestand herkennen.

KeepSafe kan bijvoorbeeld een afbeeldingsbestand opslaan als 1543305784357378655.IMG_1549.JPG.HID2. De "1543305784357378655" is een willekeurige reeks getallen gegenereerd door KeepSafe en "HID2" is de extensie toegevoegd door het programma.

OPMERKING: De HID2-extensie werd in 2013 vervangen door de .KSD -extensie.

Programma's die openen HID2 bestanden

Over HID2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .hid2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype KeepSafe File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.