Hoofd : Bestandsextensies : .hid Het dossier

.hid Bestandsextensie

Bestandstype1 Sony Ericsson Remote Settings File

Ontwikkelaar Sony Ericsson
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is HID file?

Slaat configuratiegegevens op voor gebruik van een Sony Ericsson mobiele telefoon als een Bluetooth-afstandsbediening; wijst toetsen op de telefoon toe aan bepaalde toetsen of opdrachten op de computer.

Meer informatie

Verschillende HID-bestanden kunnen worden geladen voor het besturen van verschillende programma's, zoals audio- en videospelers, webbrowsers, enz.

HID-bestanden kunnen worden overgezet naar de mobiele telefoon met behulp van de Bluetooth Bestandsuitwisseling hulpprogramma in Mac OS X of het configuratiescherm Bluetooth-apparaten in Windows.

Programma's die openen HID bestanden
Windows
Sony Ericsson Bluetooth Remote Control
HID Configuration Editor
Macintosh
Sony Ericsson Bluetooth Remote Control

Bestandstype2 KeepSafe File

Ontwikkelaar KeepSafe
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.HID optienummer2

Beveiligingsbestand gemaakt door KeepSafe, een Android- en iOS-toepassing die uw afbeeldingen en video verbergt; een video of afbeelding bevat die voor de gebruiker verborgen is totdat de juiste pin is ingevoerd; verschijnt ook met de bestandsextensie .HID2 .

Meer informatie

Wanneer u kiest voor een video of afbeelding die moet worden verborgen, voegt KeepSafe een reeks cijfers voorafgaand aan de bestandsnaam en de HID-extensie toe aan het einde van het bestand. De extensie verbergt het bestand zodat het niet wordt herkend als wat het werkelijk is, zoals een .JPG -bestand, en voorkomt dat andere toepassingen op het apparaat het bestand herkennen.

KeepSafe kan bijvoorbeeld een afbeeldingsbestand opslaan als 8945715774357453030.IMG_11429.JPG.HID. De "8945715774357453030" is een willekeurige reeks getallen gegenereerd door KeepSafe en "HID" is de extensie toegevoegd door het programma.

OPMERKING: de HID-extensie is in 2013 vervangen door de .KSD -extensie.

Programma's die openen HID bestanden

Over HID bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .hid is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype KeepSafe File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.