Hoofd : Bestandsextensies : .hdmov Het dossier

.hdmov Bestandsextensie

Bestandstype QuickTime HD Movie File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.HDMOV optienummer

Filmbestand gebruikt door QuickTime, een programma voor het afspelen van audio en video; bevat audio- en videogegevens die zijn opgeslagen in H.264-indeling, een Apple "High Definition" -filmbestandsindeling; kan worden afgespeeld met H.264-codecs die zijn geïnstalleerd met algemeen bekende audio- en videospelers.

Meer informatie

OPMERKING: De juiste codec moet in uw videospeler zijn geïnstalleerd om HDMOV-bestanden af te spelen. Als een HDMOV-bestand niet correct wordt afgespeeld, raadpleegt u de documentatie bij uw videospeler om de juiste codec te verkrijgen.

Programma's die openen HDMOV bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
Apple QuickTime Player
Media Player Classic
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Apple QuickTime Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over HDMOV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .hdmov is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype QuickTime HD Movie File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.