Hoofd : Bestandsextensies : .hdml Het dossier

.hdml Bestandsextensie

Bestandstype Handheld Device Markup Language File

Ontwikkelaar Openwave
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.HDML optienummer

webpagina gemaakt voor mobiele apparaten met behulp van de Handheld Device Markup Language (HDML); een uitbreiding van de SGML-taal, die wordt gebruikt voor het maken van .SGML bestanden; ontworpen om te worden weergegeven op smartphones en andere draagbare elektronische apparaten.

Meer informatie

HDML-bestanden kunnen met compatibele apparaten worden bekeken met behulp van Openwave UP.Browser. Ze kunnen worden bewerkt op een computer met een teksteditor, maar worden niet ondersteund door standaard webbrowsers.

HDML werd in 1996 geïntroduceerd door Unwired Planet (nu Openwave). Rond 1999 werd HDML vervangen door de Wireless Markup Language ( .WML ), die werd beïnvloed door HDML.

Programma's die openen HDML bestanden

Over HDML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .hdml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Handheld Device Markup Language File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.