Hoofd : Bestandsextensies : .ham Het dossier

.ham Bestandsextensie

Bestandstype1 Descent 2 Resource File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is HAM file?

Bevat eigenschappen van objecten die worden gebruikt in het actiegame Descent 2 3D

Programma's die openen HAM bestanden
Windows
Interplay Descent 2
Macintosh
Interplay Descent 2

Bestandstype2 HAM Executable File

Ontwikkelaar Zaplots
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Binary

.HAM optienummer2

Gecompileerd uitvoerbaar bestand gemaakt door de HAM Programmer Toolkit, een ontwikkelaarstool die wordt gebruikt om programma's voor de HAM-runtime te maken; kan programmabewerkbare code bevatten evenals gebundelde toepassingsbronnen; gebruikt voor het maken van eenvoudige programma's.

Meer informatie

Een HAM-bestand bevat verpakte code in een platte tekstindeling die kan worden gelezen en uitgevoerd door de HAM Runtime-toepassing. Voor sommige HAM-bestanden moet een specifieke versie van HAM Runtime correct worden uitgevoerd, hoewel de meeste in elke versie worden uitgevoerd.

Programma's die openen HAM bestanden

Over HAM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ham is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype HAM Executable File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.