Hoofd : Bestandsextensies : .gxk Het dossier

.gxk Bestandsextensie

Bestandstype Galaxkey Secured File

Ontwikkelaar Galaxkey
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.GXK optienummer

Gecodeerd archief gemaakt door Galaxkey, een programma dat wordt gebruikt voor het veilig opslaan en overbrengen van bestanden; bevat zowel codering als wachtwoordbeveiliging; vereist een geregistreerde Galaxkey-identiteit evenals de Galaxkey-software om bestanden uit het archief te extraheren.

Meer informatie

GXK-bestanden worden vaak gebruikt in bedrijfsomgevingen voor het coderen en verzenden van documenten als e-mailbijlagen. Galaxkey biedt een Microsoft Outlook-invoegtoepassing en een stand-alone Windows-hulpprogramma voor het maken en extraheren van GXK-bestanden.

Programma's die openen GXK bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Galaxkey
Macintosh
Microsoft Outlook

Over GXK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gxk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Galaxkey Secured File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.