Hoofd : Bestandsextensies : .gts Het dossier

.gts Bestandsextensie

Bestandstype1 CaptiveWorks PVR Video File

Ontwikkelaar CaptiveWorks
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is GTS file?

Videobestand gemaakt door PVR-apparaten van CaptiveWorks, die worden gebruikt voor het opnemen en afspelen van tv-programma's; bevat videogegevens opgenomen in een eigen formaat; kan worden geconverteerd of gespeeld met behulp van een verscheidenheid aan programma's.

Programma's die openen GTS bestanden

Bestandstype2 Gerber Top Solder Mask Data File

Ontwikkelaar Ucamco
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.GTS optienummer2

Gegevensbestand gemaakt met CAD Printed Circuit Board (PCB) -programma's zoals Altium Designer en gebruikt door PCB-fabricagemachines om elektrische verbindingen aan te wijzen tussen componenten met pads en tracks; bevat soldeermaskergegevens voor de bovenzijde van platen met meerdere lagen; bevat informatie over alle pads die moeten worden gesoldeerd om soldeer overbrugging van sporen en pads tijdens de productie te voorkomen; vergelijkbaar met de bestandsextensie .GBS .

Meer informatie

De naam van het GTS-bestand is afgeleid van de naam van uw PCB. Daarom, als uw PCB "MyProject" wordt genoemd, zal het bestand MyProject.gts heten.

Gerber-formaatbestanden, zoals GTS, worden opgeslagen in RS-274X-formaat en werken vergelijkbaar met .PDF -bestanden. Ze zijn een geëxporteerde versie van de PCB-layout en zijn bedoeld om te worden bekeken en waarnaar wordt verwezen, maar niet te worden bewerkt.

OPMERKING: Het GTS-formaat is oorspronkelijk ontwikkeld door Gerber Systems maar wordt nu beheerd door Ucamco.

>
Programma's die openen GTS bestanden
Windows
Autodesk EAGLE
Viewplot
Gerbv
Linux
Autodesk EAGLE
Gerbv
gEDA
Macintosh
Autodesk EAGLE
Gerbv
gEDA

Over GTS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gts is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Gerber Top Solder Mask Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.