Hoofd : Bestandsextensies : .gtm Het dossier

.gtm Bestandsextensie

Bestandstype1 GreekToMe Translation File

Ontwikkelaar Charles H. King
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is GTM file?

Bestand gebruikt door GreekToMe, een Grieks nieuwtestamentisch studieprogramma; redt een nieuwtestamentische Bijbelvertaling (bijv. KJV, ESV, enz.) die is voorzien voor gebruik met de GreekToMe-software; bevat zowel Griekse woorden als hun vertalingen.

Meer informatie

Hoewel de vertaalgegevens in GTM-bestanden in platte tekst in het programma worden weergegeven, worden de gegevens gecodeerd om de integriteit te waarborgen bij het laden van het bestand. Zelfs het wijzigen van de bestandsnaam maakt het bestand onbruikbaar.

Programma's die openen GTM bestanden
Linux
GreekToMe

Bestandstype2 GPS TrackMaker Data File

Ontwikkelaar Geo Studio Technology
Categorie GIS-bestanden
Formaat N/A

.GTM optienummer2

Een GTM-bestand is een gegevensbestand gemaakt door GPS Trackmaker, een programma dat wordt gebruikt om kaarten van GPS-gegevens te maken. Het bevat GPS-waypoints, routes en tracklogs. GTM-bestanden slaan ook waypoint-tekst, door de gebruiker gedefinieerde tekst, afbeeldingen, schermweergave en achtergrond- en rasterkleurinformatie op.

Meer informatie

GTM-bestand geopend in GPS TrackMaker

GTM-bestanden worden opgeslagen in het GPS TrackMaker (GTM) -formaat, een binair formaat dat is ontwikkeld voor een snelle opnamesnelheid en meer compacte gegevensopslag.

U kunt een GTM-bestand in GPS TrackMaker maken door Bestand → Nieuw bestand te selecteren en een GTM-bestand op te slaan door Bestand → Bestand opslaan te selecteren.

U kunt een GTM-bestand openen in GPS TrackMaker door Bestand → Bestand openen ... te selecteren. U kunt ook een GTM-bestand naar een andere indeling converteren door Bestand → Converteren bestanden ... te kiezen.

Programma's die openen GTM bestanden

Over GTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gtm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype GPS TrackMaker Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.