Hoofd : Bestandsextensies : .gthr Het dossier

.gthr Bestandsextensie

Bestandstype Gather Log File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.GTHR optienummer

Tekstbestand met een logboek met gegevens die zijn verzameld door een Microsoft-hulpprogramma voor logboeken; gemaakt door Windows Search, Microsoft Exchange en SharePoint Portal Server na elk bestandindexeringsproces.

Meer informatie

Zowel Microsoft Exchange als SharePoint Portal Server maken GTHR-bestanden om documenten en berichten te identificeren die niet met succes zijn geïndexeerd. Ze kunnen worden bekeken met het hulpprogramma Gthrlog.vbs door de volgende opdracht in te voeren:

cscript gthrlog.vbs "[pad naar GTHR-bestand]"

Omdat GTHR-bestanden alleen indexgegevens bevatten, ze kunnen worden verwijderd als ze te groot worden. Het kan echter langer duren voordat Windows bestanden indexeert tijdens het volgende indexeringsproces.

Programma's die openen GTHR bestanden
Windows
Microsoft Gthrlog.vbs

Over GTHR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gthr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Gather Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.