Hoofd : Bestandsextensies : .gsp Het dossier

.gsp Bestandsextensie

Bestandstype1 IMail Error Message File

Ontwikkelaar Ipswitch
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is GSP file?

Bestand verzonden door IMail Server, een e-mailserverprogramma dat wordt gebruikt door kleine en middelgrote bedrijven; bevat een foutmelding of vlag die een probleem met de e-mailbezorging aangeeft; meestal gegenereerd door de postmaster van de mailserver.

Meer informatie

GSP-bestanden worden gegeven als reactie op de afzender van een e-mail wanneer er een fout is.

Programma's die openen GSP bestanden

Bestandstype2 Silhouette Studio SD Card Document

Ontwikkelaar Silhouette America
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.GSP optienummer2

Een GSP-bestand is een ontwerp gemaakt door Silhouette Studio versie 3, een programma dat wordt gebruikt om items te ontwerpen die kunnen worden gesneden met een Silhouette elektronische snijmachine. Het bevat een ontwerp, dat tekst, vormen, lijnen, kleuren, patronen, verlopen, afbeeldingen en effecten kan bevatten. GSP-bestanden slaan ook instellingen op voor het specificeren van snijparameters en -stijlen.

Meer informatie

Het GSP-bestand lijkt op de STUDIO- en .STUDIO3 -bestanden, maar is speciaal geformatteerd om rechtstreeks op een SD-kaart te worden opgeslagen. Na het opslaan op de SD-kaart, kan de kaart rechtstreeks in de SD slotlezer van Silhouette CAMEO worden geplaatst. Hiermee kunnen ontwerpen worden gesneden door een snijplotter die niet is verbonden met uw computer waarop Silhouette Studio wordt uitgevoerd.

Als u uw ontwerp als een GSP-bestand wilt opslaan, selecteert u Bestand → Opslaan als → Opslaan in harde schijf .... U kunt uw ontwerp ook als een GSP-bestand opslaan op uw SD-kaart door Bestand → Opslaan als → Opslaan op SD-kaart te selecteren ...

OPMERKING: Hoewel het SAP-bestand is gemaakt door Silhouette Studio, kan het niet worden geopend door het programma. Het is ontworpen om alleen te worden gebruikt door het CAMEO-snijgereedschap.

Programma's die openen GSP bestanden
Windows
Opens in Silhouette CAMEO cutting tool
Macintosh
Opens in Silhouette CAMEO cutting tool

Bestandstype3 Geometer's Sketchpad File

Ontwikkelaar Key Curriculum Press
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.GSP optienummer3

Bestand gebruikt door het Schetsblok van Geometer, een educatief softwareprogramma dat wiskunde onderwijst met schetsen en tekeningen; bevat een geometrische schets gemaakt door een student.

Meer informatie

GSP-bestanden worden door studenten in klaslokalen gebruikt om creatieve geometrische vormen, ontwerpen en functies op te slaan die tijdens exploratie en leren zijn ontwikkeld.

Programma's die openen GSP bestanden

Bestandstype4 Groovy Server Page

Ontwikkelaar Object Computing, Inc.
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.GSP optienummer4

Een GSP-bestand is een webpagina die is gemaakt door Grails, een opensource op basis van Groovy webapplicatieframework voor het Java-platform. Het lijkt op een .ASP of .JSP -bestand, maar bevat groovy opmaaktaal en tags, die worden geparseerd op een webserver die de code in HTML omzet en naar de computer van een gebruiker wordt verzonden.

Meer informatie

Omdat de Groovy-code wordt geparseerd op de webserver, ziet de eindgebruiker de GSP-code nooit. De eindgebruiker ziet alleen de HTML gegenereerd door de Groovy-code op de pagina.

GSP-bestanden worden gebruikt om sjablonen en lay-outs voor webpagina's op te slaan. Met sjablonen kunnen gebruikers secties met code maken die kunnen worden hergebruikt in meerdere "weergaven" of webpagina's. Met lay-outs kunnen gebruikers de structuur van een webpagina maken, met de paginatitel, de inhoud van de head-tag en de inhoud van de body-tag. Alle GSP-bestanden bevinden zich in de map grails-app / views.

OPMERKING: Grails stond eerder bekend als 'Groovy on Rails'.

Programma's die openen GSP bestanden

Over GSP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gsp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Groovy Server Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.