Hoofd : Bestandsextensies : .gla Het dossier

.gla Bestandsextensie

Bestandstype1 Sothink SWF Easy Project File

Ontwikkelaar SourceTec Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is GLA file?

Projectbestand gemaakt door Sothink SWF Easy, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van webbanners voor Flash, HTML5, .AVI en .GIF formaten; ondersteunt tekst-, afbeeldingen-, audio-, video- en animatie-instellingen; ondersteunt ook meerdere geanimeerde "scènes", die kunnen worden beschouwd als dia's in een diavoorstelling.

Meer informatie

Verschillende GLA-bestanden van het projectsjabloon zijn opgenomen in de Sothink SWF Easy-installatie. Deze sjablonen kunnen worden gebruikt als een startpunt voor het bouwen van banners.

Programma's die openen GLA bestanden

Bestandstype2 Ghoul 2 Animation File

Ontwikkelaar Raven Software
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.GLA optienummer2

Animatiebestand gebruikt door games zoals Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy; bevat skeletinformatie van het model en sleutelframe-gegevens om het .GLM modelbestand te animeren; waarnaar wordt verwezen door het spel voor bewegingen van personages zoals wandelen, praten of staan.

Meer informatie

De game Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is gebaseerd op de Quake 3-engine en de Ghoul 2-animatie van Raven Software. OPMERKING: Voor 3D-animatieprogramma's zoals Blender heb je een Ghoul nodig 2 Importeur en exporteer add-on voor het GLA-bestand.

Programma's die openen GLA bestanden
Windows
Blender
Raven Software Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Linux
Blender
Macintosh
Blender
Raven Software Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Over GLA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gla is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Ghoul 2 Animation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.