Hoofd : Bestandsextensies : .gih Het dossier

.gih Bestandsextensie

Bestandstype GIMP Image Hose File

Ontwikkelaar GIMP
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.GIH optienummer

Beeldbuis gebruikt door GIMP, een open-sourcebewerking voor beeldbewerking; bevat een of meer afbeeldingen die zijn opgeslagen in meerdere sequentiële lagen; slaat ook instellingen op, zoals de penseelafstand tussen elk beeld in de pijp.

Meer informatie

GIMP-beeldslangbestanden worden gebruikt voor het poetsen van afbeeldingen op een canvas. Elke afbeelding in de reeks wordt geschilderd met het tussenruimte-interval van de borstel terwijl de gebruiker op het canvas tekent. Sommige ingebouwde GIH-bestanden bevinden zich in de map /share/gimp/2.0/brushes/ van een GIMP-installatie. OPMERKING OPMERKING: GIH-bestanden mogen niet worden verward met GIMP-niet-pijprosters ( .GBR bestanden), die niet meerdere afbeeldingslagen in het penseel opslaan.

Programma's die openen GIH bestanden
Windows
GIMP
Linux
GIMP
Macintosh
GIMP

Over GIH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gih is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype GIMP Image Hose File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.