Hoofd : Bestandsextensies : .gifv Het dossier

.gifv Bestandsextensie

Bestandstype GIF Video File

Ontwikkelaar Imgur
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.GIFV optienummer

Een GIFV-bestand is een videobestand dat is opgeslagen in een door Imgur ontwikkeld formaat dat beter is dan het GIF-formaat. Het bevat video gecomprimeerd in het H.264-formaat en opgeslagen in een .MP4 -bestandscontainer.

Meer informatie

GIF is een populair formaat voor het delen van korte animatielussen op het web, waaronder sites zoals Twitter en Imgur. Het GIFV-formaat maakt deel uit van het "Project GIFV" -initiatief van Imgur om het GIF-formaat te verbeteren. Een van de belangrijkste upgrades van het formaat is dat GIFV-bestanden aanzienlijk kleiner zijn dan GIF-bestanden, waardoor snellere laadsnelheden mogelijk zijn.

OPMERKING: de Imgur-site converteert geüploade GIF-bestanden naar het GIFV-formaat.

Programma's die openen GIFV bestanden
WEB
Imgur

Over GIFV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gifv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype GIF Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.