Hoofd : Bestandsextensies : .gfie Het dossier

.gfie Bestandsextensie

Bestandstype Greenfish Icon Editor Pro Graphic

Ontwikkelaar Greenfish Software
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.GFIE optienummer

pictogramafbeelding gemaakt door Greenfish Icon Editor (GFIE) Pro, een programma dat wordt gebruikt voor het bewerken van Windows-pictogrammen, cursors en pictogrambibliotheekbestanden; slaat één of meer "pagina's" op, die afbeeldingen opslaan voor een bepaalde beeldgrootte van het pictogram (bijv. 48x48 of 32x32); slaat ook lagen binnen elke pagina op, evenals de huidige bewerkingsstatus.

Meer informatie

Greenfish Icon Editor Pro-afbeeldingen kunnen worden geëxporteerd naar Windows-pictogrammen ( .ICO bestanden), cursors ( .CUR bestanden) of andere grafische formaten.

Programma's die openen GFIE bestanden

Over GFIE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gfie is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Greenfish Icon Editor Pro Graphic beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.