Hoofd : Bestandsextensies : .gfe Het dossier

.gfe Bestandsextensie

Bestandstype Glarysoft Encrypted File

Ontwikkelaar Glarysoft
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.GFE optienummer

Gecodeerd bestand gemaakt door Glary Utilities, een Windows-hulpprogramma waarmee u uw computer kunt opschonen en ordenen; bevat een gecodeerd bestand dat alleen kan worden geopend door het juiste wachtwoord in te voeren.

Meer informatie

Bij het coderen van een bestand wordt de GFE-extensie toegevoegd aan het einde van het bestand. Als uw bestand example.doc is, is example.doc.gfe de nieuwe bestandsnaam eenmaal gecodeerd.

Als u een bestand wilt coderen, klikt u op het tabblad 'Geavanceerde hulpprogramma's' in het startscherm van Glary Utilities en klikt u op 'Coderen'. bestanden "onder" Privacy ", klik op Bestand toevoegen, navigeer naar uw bestand, klik op Openen, kies de opslaglocatie van het bestand, maak uw coderingswachtwoord aan en klik op Nu coderen!

Decoderen een bestand, klik op het tabblad "Geavanceerde hulpmiddelen" in het startscherm van Glary Utilities, klik op "Bestanden versleutelen" onder "Privacy", selecteer het tabblad "Decoderen bestand", klik op Bladeren ..., navigeer naar uw bestand, klik op Openen, voer in uw wachtwoord, klik op Bladeren ... onder het veld "Wachtwoord", kies de opslaglocatie, klik op OK en klik op Nu decoderen!.

Programma's die openen GFE bestanden

Over GFE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gfe is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Glarysoft Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.