Hoofd : Bestandsextensies : .geo Het dossier

.geo Bestandsextensie

Bestandstype1 VRML Geography File

Ontwikkelaar N/A
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

Wat is GEO file?

Virtuele wereld gemaakt in VRML-indeling (Virtual Reality Markup Language); bevat een driedimensionale scène, waar gebruikers doorheen kunnen lopen met behulp van een computerinterface; vaak gebruikt voor het simuleren van bouw- en landschapsontwerpen.

Programma's die openen GEO bestanden
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Okino Computer Graphics PolyTrans
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac

Bestandstype2 TruTops Geometry File

Ontwikkelaar TRUMPF
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.GEO optienummer2

Een GEO-bestand is een 3D CAD-bestand dat is opgeslagen in het GEO-formaat. Het slaat een plaatwerkontwerp op en wordt gebruikt door TruTops-software. GEO-bestanden bevatten contourinformatie, buiggegevens en informatie over het materiaal en de dikte.

Meer informatie

TruTops is software die wordt gebruikt door TRUMPF-machines, die plaatmetaal buigen, perforeren en laserstralen. Het GEO-bestand wordt door TruTops-software gebruikt om met TRUMPF-machines te communiceren hoe plaatwerk in een ontwerp kan worden gegoten. De machines worden meestal gebruikt in de sectoren recycling, airconditioning en bouw.

Programma's die openen GEO bestanden

Over GEO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .geo is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TruTops Geometry File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.