Hoofd : Bestandsextensies : .gen Het dossier

.gen Bestandsextensie

Bestandstype1 Sega Genesis ROM

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is GEN file?

Game-ROM gebruikt door Sega Genesis / Megadrive-emulators; slaat een kopie op van de inhoud van een originele spelcassette en laat het spel spelen op een pc met ondersteunende emulatiesoftware, zoals Kega Fusion of Genesis Plus.

Meer informatie

De GEN-bestandsextensie is uitwisselbaar met de .SMD en .BIN bestandsextensies, die ook worden gebruikt voor Sega Genesis ROM's. Aangezien de bestandsextensie ".bin" voor zoveel verschillende bestandsassociaties wordt gebruikt, hebben soms de extensie ".smd" en ".gen" de voorkeur.

Programma's die openen GEN bestanden
Windows
Kega Fusion
Gens+
HazeMD
Ages
Linux
Kega Fusion
Macintosh
Kega Fusion
Genesis Plus

Bestandstype2 ArcView ARC/INFO UnGenerate file

Ontwikkelaar ESRI
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.GEN optienummer2

Gegevensbestand geëxporteerd door ArcView, een GIS-softwareprogramma voor het visualiseren en analyseren van geografische gegevens; bevat informatie die is gekoppeld aan een ArcInfo .E00 -bestand.

Meer informatie

OPMERKING: ArcView maakt deel uit van de ESRI ArcGIS Desktop GIS-software.

Programma's die openen GEN bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Safe Software FME Desktop

Over GEN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gen is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ArcView ARC/INFO UnGenerate file beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.