Hoofd : Bestandsextensies : .gcdp Het dossier

.gcdp Bestandsextensie

Bestandstype Greeting Card Studio Design Project

Ontwikkelaar Software Depot Online
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Text

.GCDP optienummer

Projectbestand gemaakt door Greeting Card Studio, een applicatie die wordt gebruikt voor het maken van verschillende soorten kaarten; bewaart het ontwerp voor de voorkant, binnenkant en achterkant van een kaart; kan afbeeldingen, tekst, illustraties en vormen bevatten; kan worden afgedrukt met een standaardprinter.

Meer informatie

Projecten met Greeting Card Studio worden gebruikt voor het opslaan van verjaardagskaarten, kerstkaarten, Bedankkaarten, Beterschapkaarten, Sympathiekaarten en meer.

OPMERKING: de softwaretitel "Greeting Card Studio" "is ook van toepassing op een ander wenskaartprogramma dat is ontwikkeld door AMS Software. De twee programma's zijn verschillend en gebruiken geen compatibele bestandsindelingen.

Programma's die openen GCDP bestanden

Over GCDP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gcdp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Greeting Card Studio Design Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.