Hoofd : Bestandsextensies : .gbr Het dossier

.gbr Bestandsextensie

Bestandstype1 Gerber File

Ontwikkelaar Ucamco
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is GBR file?

Industriestandaard bestandsformaat dat wordt gebruikt voor het maken van ontwerpen voor gedrukte-printplaten (PCB's); herkend door PCB-productiemachines en bevat instructies voor het boren en frezen van de plaat; bevat ook informatie over de elektrische aansluitingen van het bord.

Meer informatie

OPMERKING: Het GBR-formaat is oorspronkelijk ontwikkeld door Gerber Systems maar wordt nu onderhouden door Ucamco.

Programma's die openen GBR bestanden

Bestandstype2 GIMP Brush File

Ontwikkelaar GIMP
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.GBR optienummer2

Afbeeldingspenseel gebruikt door het GNU Image Manipulation Program (GIMP), een open source beeldbewerkingsprogramma; slaat de beschrijving, bitmapafbeelding en de spatiëring voor het penseel op; gebruikt voor het opslaan van afbeeldingen die herhaaldelijk op een GIMP-beeldcanvas kunnen worden geverfd.

Meer informatie

GBR-bestanden worden gebruikt om zowel de standaardprogramborborden als aangepaste gebruikersborstels op te slaan. Sommige standaardborstels bevinden zich in de map /share/gimp/2.0/brushes/ van een GIMP-installatie.

Programma's die openen GBR bestanden
Windows
GIMP
Linux
GIMP
Macintosh
GIMP

Bestandstype3 Gameboy Tileset File

Ontwikkelaar Harry Mulder
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.GBR optienummer3

Bestand gemaakt door Gameboy Tile Designer (GBTD), een programma waarmee gebruikers tegels kunnen ontwerpen voor hun Gameboy-producties; bevat informatie over tegels en paletten, waaronder de Gameboy-kleurset, het aantal tegels en de tegelgrootte (8 x 8, 8 x 16, 16 x 16 of 32 x 32).

Meer informatie

Om een GBR-bestand te maken, ontwerpt u uw tegels, selecteert u Bestand → Opslaan of Opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Programma's die openen GBR bestanden

Over GBR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gbr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Gameboy Tileset File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.