Hoofd : Bestandsextensies : .g64x Het dossier

.g64x Bestandsextensie

Bestandstype Genetec Video File

Ontwikkelaar Genetec
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.G64X optienummer

Een G64X-bestand is een videobestand dat is opgeslagen in de Genetec-video-indeling, die wordt gebruikt om video te delen of te archiveren die is opgenomen met de Security Center-software van Genetec. Het slaat H.264-gecodeerde bewakingsvideo op van een camera van het politiebureau of een beveiligingscamera van het gebouw. G64X-bestanden kunnen worden afgespeeld door de Genetec-videospeler (vervangen door Portable Archive Player) die wordt meegeleverd met Beveiligingscentrum.

Meer informatie

G64X-bestanden worden gemaakt wanneer u video exporteert die is opgenomen met een bewakingscamera met behulp van de Genetec Security Center-software. Wanneer u de video exporteert, kunt u ervoor kiezen om deze te exporteren in de formaten G64X of .G64 (oudere indeling vervangen door G64X) of de populairdere .MP4 of .ASF videobestandsindelingen.

OPMERKING: De Genetec Videospeler is een applicatie die op andere machines kan worden geïnstalleerd zonder Security Center-software om het G64X-videobestand af te spelen.

Programma's die openen G64X bestanden

Over G64X bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .g64x is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Genetec Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.