Hoofd : Bestandsextensies : .g64 Het dossier

.g64 Bestandsextensie

Bestandstype Genetec Video File

Ontwikkelaar Genetec
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.G64 optienummer

Een G64-bestand is een videobestand dat is opgeslagen in de Genetec-video-indeling, die wordt gebruikt om video te delen of te archiveren die is opgenomen met de Security Center-software van Genetec. Het kan worden afgespeeld door de Genetec-videospeler (voorheen Portable Archive Player), die wordt meegeleverd met Genetec Security Center.

Meer informatie

U kunt watermerken toevoegen aan video in G64-bestanden en kunt ook aangepaste delen van de video kiezen om te exporteren. Je kunt er ook voor kiezen om de video te exporteren naar de meer populaire .AVI en .ASF videobestandsindelingen.

OPMERKING: De Genetec Videospeler is een applicatie die op andere machines kan worden geïnstalleerd die niet Beveiligingscentrum-software hebben om het G64-videobestand af te spelen.

Programma's die openen G64 bestanden

Over G64 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .g64 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Genetec Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.