Hoofd : Bestandsextensies : .g2m Het dossier

.g2m Bestandsextensie

Bestandstype GoToMeeting Recording File

Ontwikkelaar Citrix Systems
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.G2M optienummer

Een G2M-bestand is een tijdelijke opname gemaakt door GoToMeeting, een professionele toepassing voor videoconferenties. Het bevat een opname van een videosessie. G2M-bestanden moeten worden geconverteerd naar .MP4 (Windows- en Mac-versies), .WMV (alleen Windows-versie) of .MOV (alleen Mac-versie) om te kunnen worden bekeken.

Meer informatie

Nadat u een GoToMeeting-sessie hebt beëindigd, wordt de "Recording Manager" van het programma automatisch geopend, waarmee u uw G2M-bestand naar de MP4-, WMV- en MOV-indeling kunt converteren. Als het niet automatisch wordt geopend in de Windows-versie, klikt u met de rechtermuisknop op het madeliefjespictogram in het systeemvak en selecteert u Opnamen omzetten. Als het niet wordt geopend in de Mac-versie, selecteert u GoToMeeting → Voorkeuren → Opnames in het Finder-menu. Het G2M-bestand kan niet worden afgespeeld totdat het is geconverteerd.

Programma's die openen G2M bestanden

Over G2M bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .g2m is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype GoToMeeting Recording File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.