Hoofd : Bestandsextensies : .fxg Het dossier

.fxg Bestandsextensie

Bestandstype1 Flash XML Graphics File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat XML

Wat is FXG file?

grafische uitwisselingsbestandsindeling ontwikkeld door Adobe voor het Flash-platform; gebaseerd op een subset van MXML, een XML-gebaseerde programmeertaal die wordt gebruikt door het FLEX-framework; ondersteunt grafische objecten, symbolen, rastereffecten en lettertypen.

Meer informatie

De FXG-indeling breidt de functies van het .SVG bestandsformaat uit en is ontworpen om compatibel te zijn met de toekomstige mogelijkheden van Flash Player.

Programma's die openen FXG bestanden
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Adobe Flash Builder
Linux
Adobe Flash Player
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Adobe Flash Builder

Bestandstype2 FX Graph File

Ontwikkelaar Efofex Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.FXG optienummer2

Interactieve grafiek gemaakt door FX Graph, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van wiskundige grafieken en andere plots; slaat een vergelijking en parameters op die kunnen worden aangepast om de grafiek in realtime opnieuw te laten tekenen.

Programma's die openen FXG bestanden

Over FXG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fxg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FX Graph File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.