Hoofd : Bestandsextensies : .fwtemplateb Het dossier

.fwtemplateb Bestandsextensie

Bestandstype Freeway Template Bundle

Ontwikkelaar Softpress
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.FWTEMPLATEB optienummer

Websjabloon voor documentsjablonen gemaakt en gebruikt door Freeway Pro, een app waarmee gebruikers websites kunnen maken zonder een code te hoeven schrijven; bevat een of meer websitesjablonen, inclusief informatie die de lay-out en het uiterlijk van de site beschrijft.

Meer informatie

U kunt uw sjabloonbundel delen met andere Freeway pro-gebruikers en zij kunnen uw sjabloonbundel installeren in Freeway Pro door er eenvoudig op te dubbelklikken. Hierdoor kunnen andere gebruikers gemakkelijker websitelay-outs gebruiken die andere gebruikers hebben gemaakt.

OPMERKING: Freeway Pro gebruikt ook het meer algemene .FWTB -bestand voor het opslaan van sjablonen.

Programma's die openen FWTEMPLATEB bestanden
Macintosh
Softpress Freeway Pro

Over FWTEMPLATEB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fwtemplateb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Freeway Template Bundle beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.