Hoofd : Bestandsextensies : .fwtemplate Het dossier

.fwtemplate Bestandsextensie

Bestandstype Freeway Template

Ontwikkelaar Softpress
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.FWTEMPLATE optienummer

Website-documentsjabloon gemaakt en gebruikt door Freeway Pro, een OS X WYSIWYG-app waarmee gebruikers websites kunnen maken zonder te coderen; slaat een websitesjabloon op die informatie bevat over het uiterlijk en de lay-out van een website; vergelijkbaar met het .FREEWAY document maar gebruikt voor het meerdere keren implementeren van een populair thema.

Meer informatie

Het FWTEMPLATE-bestand is mogelijk vooraf gedefinieerd en opgenomen in de toepassing of gemaakt door een gebruiker. De vooraf gedefinieerde sjablonen zijn ontworpen om een bepaalde stijl weer te geven, zoals donker, licht, vloeistof en statisch.

Programma's die openen FWTEMPLATE bestanden
Macintosh
Softpress Freeway Pro

Over FWTEMPLATE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fwtemplate is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Freeway Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.