Hoofd : Bestandsextensies : .fwtb Het dossier

.fwtb Bestandsextensie

Bestandstype Freeway Template Bundle

Ontwikkelaar Softpress
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.FWTB optienummer

Websjabloon voor documentsjablonen gemaakt en gebruikt door Freeway Pro, een OS X-app waarmee gebruikers websites kunnen maken zonder ervaring met coderen; slaat een of meer websitesjablonen op die worden gebruikt om meerdere keren een populair ontwerp te implementeren; kan sjabloongroep-, copyright- en beschrijvingsinformatie bevatten.

Meer informatie

Als u een FWTB-bestand wilt maken, selecteert u Bestand en vervolgens Opslaan als sjabloon .... U kunt uw sjabloonbundel delen met andere Freeway Pro-gebruikers en zij kunnen uw sjabloonbundel installeren in Freeway Pro door erop te dubbelklikken .

OPMERKING: Freeway Pro kan ook het .FWTEMPLATEB -bestand gebruiken voor het opslaan van sjabloonbundels, maar het komt veel minder vaak voor.

Programma's die openen FWTB bestanden
Macintosh
Softpress Freeway Pro

Over FWTB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fwtb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Freeway Template Bundle beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.