Hoofd : Bestandsextensies : .fwp Het dossier

.fwp Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft Expression Web Package

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.FWP optienummer

Archief gemaakt door Microsoft Expression Web, een websiteontwerpprogramma dat deel uitmaakt van Expression Studio; bevat alle bestanden en mappen voor een ontwerp en maakt het mogelijk het ontwerp te exporteren en vervolgens te importeren in een ander exemplaar van Expression Web.

Meer informatie

U kunt FWP-bestanden maken in Expression Web 4 door de menu-optie Site → Export to Web Package ... te kiezen. U kunt deze importeren door Importeren → Importeren uit webpakket ... te selecteren. OPMERKING: FWP-bestanden gebruiken de .CAB -indeling van Microsoft.

Programma's die openen FWP bestanden

Over FWP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fwp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Expression Web Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.