Hoofd : Bestandsextensies : .fvt Het dossier

.fvt Bestandsextensie

Bestandstype FAST Search & Transfer Video File

Ontwikkelaar AST Search & Transfer ASA
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.FVT optienummer

Een FVT-bestand is een videobestand dat is opgeslagen in Snel zoeken & Transfer (FAST) -formaat, een multimedia-compressie- en streamingtechnologie geïntroduceerd in 1997. Het bevat video gecomprimeerd met behulp van een eigen video-compressieschema en audio gecomprimeerd met behulp van Lineaire voorspellende codering (LPC). FVT-bestanden worden gebruikt voor live videostreaming via draadloze netwerken en voor lokaal en on demand videoweergave.

Meer informatie

FVT-bestanden worden ondersteund door de FAST Search & Overdracht ASA Java-appletspeler, die in geselecteerde webbrowsers werd gebruikt om FAST-video afspelen, decomprimeren en weergeven weer te geven. FVT-bestanden worden ook ondersteund door Snel zoeken & Breng ASA EPOC-speler met eigen code over. Het EPOC-besturingssysteem werd Symbian OS in 1998.

OPMERKING: FAST werd uiteindelijk door Microsoft gekocht in 2008 en gebruikt als een snel zoekmachine-systeem voor enterprise-zoekopdrachten. FVT-bestanden worden niet meer gebruikt.

Programma's die openen FVT bestanden
Windows
No known program
Linux
No known program
Macintosh
No known program

Over FVT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fvt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FAST Search & Transfer Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.