Hoofd : Bestandsextensies : .frm Het dossier

.frm Bestandsextensie

Bestandstype1 Form File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is FRM file?

Formulier gemaakt door verschillende programma's; gebruikt om velden in tabellen te definiëren; kan ook databasegegevens opslaan, afhankelijk van het formaat.

Programma's die openen FRM bestanden
Windows
Adobe FrameMaker
Corel WordPerfect
DataCAD

Bestandstype2 Visual Basic Text Form

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.FRM optienummer2

Slaat de tekstinformatie op voor een Visual Basic-formulier; gebruikt om formulieren op te slaan die zijn gemaakt in een Visual Basic-project tijdens de ontwikkeling van een programma.

Programma's die openen FRM bestanden

Bestandstype3 MySQL Database Format File

Ontwikkelaar MySQL
Categorie Database bestanden
Formaat Binary

.FRM optienummer3

Bevat de opmaakinformatie of structuurgegevens voor een MySQL-database; geeft de tabellen aan die zijn opgeslagen in de database en definieert de velden en structuur van elke tabel.

Meer informatie

FRM-bestanden worden samen met een .MYD -bestand opgeslagen, dat de feitelijke gegevens bevat die in de database zijn opgeslagen. Beide bestanden zijn nodig voor MySQL om de database te herkennen. Als de MySQL-database MyISAM-tabellen gebruikt, wordt ook een .MYI -bestand gebruikt en vereist.

Programma's die openen FRM bestanden
Windows
MySQL
Aryson MySQL Database Repair
Linux
MySQL
Macintosh
MySQL

Bestandstype4 ADL Form

Ontwikkelaar ADL Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.FRM optienummer4

Gegevensformaat dat wordt gebruikt door makelaars in onroerend goed voor het maken, opslaan en afdrukken van contracten; ontwikkeld door een Australisch softwarebedrijf.

Programma's die openen FRM bestanden

Bestandstype5 Fallout Graphics File

Ontwikkelaar Bethesda Softworks
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.FRM optienummer5

Grafisch bestand gebruikt door Fallout 1 & 2, een rollenspel van videogameseries in een post-apocalyptische wereld; slaat een of meer afbeeldingsframes op waarnaar wordt verwezen voor gameplay; omvat animaties van dieren, sprekende karakterhoofden, kaartobjecten, dialoogachtergronden en componenten voor de Pip-Boy-interface.

Meer informatie

Een afbeeldingsframe dat zich in een FRM-bestand bevindt, is een niet-gepalgetteerde afbeelding in 256 kleuren. Elk frame heeft een overeenkomstig .PAL paletbestand dat kleur biedt voor de afbeelding of animatie.

De 3 starttekens in het spel zijn vooraf gemaakt en elk teken heeft een bijbehorende FRM, .GCD en .BIO bestand. Deze bestanden bevinden zich allemaal in de map "premade".

OPMERKING: Fallout 1 en 2 zijn oorspronkelijk ontwikkeld door Interplay en Black Isle Studios, maar Bethesda Softworks heeft de rechten verkregen.

Programma's die openen FRM bestanden

Bestandstype6 AccountEdge Form

Ontwikkelaar Acclivity Group
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.FRM optienummer6

Formulier gemaakt door AccountEdge Pro, een bedrijfsadministratie-applicatie; bevat gegevens in een aangepaste lay-out voor cheques, loonstrookjes, ontvangsten, betalingsmeldingen, facturen, overzichten, inkooporders, loonstroken, stortingsbewijzen, verzendlabels en belastingformulieren.

Meer informatie

Als u uw formulieren wilt bekijken, selecteert u Instellingen → Formulieren aanpassen en kiest u het formulier dat u wilt bekijken. Om formulieren aan te passen vanuit het venster, selecteert u "Aanpassen", voert u uw bewerkingen uit, selecteert u "Formulier opslaan" of "Formulier opslaan als", geeft u het formulier een naam en klikt u op OK. Het aangepaste formulier wordt opgeslagen in de map "Aangepaste formulieren".

Programma's die openen FRM bestanden

Bestandstype7 Painter Frame Stack File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.FRM optienummer7

Framestack gemaakt door Corel Painter, een toepassing voor digitaal schilderen; slaat een reeks frames op, inclusief de breedte, hoogte, resolutie en kleurdiepte van de frames; gebruikt om animaties van schilderijen te maken.

Meer informatie

Als u een FRM-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw ... en kiest u de optie "Movie With". Er verschijnt een zwevend kleurenpalet met Frame Stacks, waarmee u kunt navigeren tussen de frames en een voorbeeld van de animatie kunt bekijken.

FRM-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar QuickTime-films ( .MOV bestanden) en geanimeerde .GIF bestanden.

Programma's die openen FRM bestanden
Windows
Corel Painter
Macintosh
Corel Painter

Over FRM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .frm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Painter Frame Stack File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.