Hoofd : Bestandsextensies : .freeway Het dossier

.freeway Bestandsextensie

Bestandstype Freeway Document

Ontwikkelaar Softpress
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.FREEWAY optienummer

Website-document gemaakt en gebruikt door Freeway Pro, een OS X WYSIWYG-app die wordt gebruikt om websites te maken; informatie opslaat over een website, zoals het uiterlijk en de lay-out van de site; bevat lettertype, achtergrondweergave, marges en koppelingen naar bronnen.

Meer informatie

Het FREEWAY-document bevat niet de werkelijke bronnen die door uw site worden gebruikt, maar eerder de sitelay-out en links naar de verschillende eigenschappen. De bronnen en pagina's van de website worden opgeslagen in de mappen "Media" en "Sitemap", die zich in dezelfde map bevinden als het FREEWAY-bestand.

U kunt de site in uw FREEWAY-document exporteren naar verschillende indelingen, waaronder HTML, JPEG, GIF, PNG en BMP.

Programma's die openen FREEWAY bestanden
Macintosh
Softpress Freeway Pro

Over FREEWAY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .freeway is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Freeway Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.