Hoofd : Bestandsextensies : .fpk Het dossier

.fpk Bestandsextensie

Bestandstype1 Civilization 4 Data File

Ontwikkelaar 2K Games
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is FPK file?

Spelactivabestand gebruikt door Sid Meier's Civilization IV, een turn-based strategiespel; slaat kunstgegevens op voor grafische afbeeldingen van spellen; opgeslagen in de directory Civilization IV \ Assets \ installation; kan worden geëxtraheerd met behulp van PakBuild voor Windows of Macapaka voor Mac.

Meer informatie

Voorbeelden van Civilization IV-art-activabestanden zijn Art0.fpk, Assets0.fpk, Assets1.fpk, Assets2.fpk en Assets3.fpk.

OPMERKING: FPK-bestanden worden ook gebruikt door Sid Meier's Pirates.

Programma's die openen FPK bestanden

Bestandstype2 JetForm FormFlow File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.FPK optienummer2

Formulierenbestand gemaakt door softwareproducten ontwikkeld door JetForm of Accelio; stopgezet nadat de softwareproducten zijn aangeschaft door Adobe Systems, die nu het .PDF -formaat voor formulierdocumenten gebruikt.

Programma's die openen FPK bestanden

Over FPK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fpk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype JetForm FormFlow File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.