Hoofd : Bestandsextensies : .fpg Het dossier

.fpg Bestandsextensie

Bestandstype1 FPS Creator Game Project File

Ontwikkelaar The Game Creators
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is FPG file?

Projectbestand gemaakt door FPS Creator, een First Person Shooter (FPS) game-ontwikkelingsplatform; bevat alle project-gerelateerde eigenschappen en verwijst naar alle spelbronnen; kan direct in FPS Creator worden geopend om een gemaakt spel te bewerken.

Meer informatie

OPMERKING: FPS Creator gebruikt .FPM (kaart) bestanden als de standaard opslagindeling voor gameprojecten. De extensie ".fpg" kan echter ook worden geopend in het dialoogvenster [m] Bestand → Openen [m].

Programma's die openen FPG bestanden

Bestandstype2 Fenix Graphics Collection File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.FPG optienummer2

grafisch bestand dat wordt gebruikt door compilers en talen, waaronder Fenix, Div Games Studio en Bennu; bevat een verzameling grafische bestanden en ondersteunt afbeeldingsindelingen zoals .PNG , .GIF , .JPG en .BMP .

Meer informatie

FPG-bestanden worden gebruikt voor het verpakken van afbeeldingen voor weergave in "2D" - of "2.5D" -games.

Programma's die openen FPG bestanden

Over FPG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fpg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Fenix Graphics Collection File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.