Hoofd : Bestandsextensies : .fpdx Het dossier

.fpdx Bestandsextensie

Bestandstype Utilius Fairplay Project

Ontwikkelaar ccc software gmbh
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.FPDX optienummer

Project gemaakt door utilius, een programma waarmee gebruikers video's van trainingsatleten kunnen analyseren; bevat een project met een afspeellijst met geïmporteerde video's; omvat getagde scènes, tekeningen en notities.

Meer informatie

Als u het FPDX-bestand wilt maken, klikt u op het blauwe tabblad naast 'Home', selecteert u Nieuw → Lege afspeellijst, klikt u nogmaals op het blauwe tabblad, selecteert u Opslaan als, kiest u de opslaglocatie, geeft u het bestand een naam en klikt u op Opslaan .

Als u het FPDX-bestand wilt openen, klikt u op het blauwe tabblad naast 'Startpagina', selecteert u Openen, navigeert u naar uw bestand en klikt u op Openen.

Programma's die openen FPDX bestanden

Over FPDX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fpdx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Utilius Fairplay Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.