Hoofd : Bestandsextensies : .fp3 Het dossier

.fp3 Bestandsextensie

Bestandstype1 FastReport Prepared Report File

Ontwikkelaar Fast Reports
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

Wat is FP3 file?

Een FP3-bestand is een paginalay-outbestand gemaakt door FastReport, een hulpprogramma voor het genereren van rapporten dat kan worden ingesloten in softwaretoepassingen voor het genereren van gebruikersrapporten. Het wordt gebruikt voor het opslaan van een rapportformulier dat is ingevuld vanuit een rapportontwerpbestand .FR3 .

Meer informatie

FP3-bestanden lijken op .PDF -documenten omdat ze zijn gegenereerd vanuit een ander document en voornamelijk zijn gemaakt voor kijkdoeleinden. De bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling die wordt ondersteund door FastReport Viewer, een gratis applicatie van Fast Reports. FastReport Viewer kan worden gebruikt om FP3-bestanden te bekijken, op te slaan en af te drukken en is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux.

Programma's die openen FP3 bestanden

Bestandstype2 FileMaker Pro 3 Database

Ontwikkelaar FileMaker
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.FP3 optienummer2

Database gemaakt door FileMaker Pro 3 of 4, een platformonafhankelijk database-aanmaak- en beheerprogramma; slaat gegevens op in velden, die zijn georganiseerd in tabellen.

Meer informatie

Versie 3 bevat uitbreidingen van relationele databases en meer scriptingmogelijkheden dan eerdere versies.

Programma's die openen FP3 bestanden
Windows
FileMaker Pro
Macintosh
FileMaker Pro

Bestandstype3 FloorPlan 3D Design File

Ontwikkelaar IMSI/Design
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.FP3 optienummer3

Driedimensionaal kamerontwerp gemaakt met FloorPlan 3D-ontwerpsoftware; gebruikt voor het maken en visualiseren van projecten voor het renoveren van woningen, zoals keukens, slaapkamers en badkamers.

Programma's die openen FP3 bestanden
Windows
IMSI TurboCAD Pro
IMSI FloorPlan 3D
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac

Over FP3 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fp3 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FloorPlan 3D Design File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.