Hoofd : Bestandsextensies : .form Het dossier

.form Bestandsextensie

Bestandstype1 NetBeans Java GUI Designer Form

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat XML

Wat is FORM file?

Formulier gemaakt door NetBeans Swing GUI Builder, een hulpmiddel voor het bouwen van Swing GUI's opgenomen in NetBeans IDE; bevat plaatsing van GUI-componenten voor Java Swing; elk bestand is gewijd aan een Java-klasse; wanneer een component wordt toegevoegd aan het FORM-bestand, wordt een overeenkomstig veld toegevoegd in de verbonden klasse.

Meer informatie

OPMERKING: Bij gebruik van de NetBeans Swing GUI Builder, regenereren de FORM-bestanden het gedeelte van de .JAVA bronbestanden ontworpen door de Builder, zoals het verschijnen van knoppen, overschrijven alle handmatige wijzigingen in het ontwerp van de bestanden.

Programma's die openen FORM bestanden
Windows
Oracle NetBeans
Linux
Oracle NetBeans
Macintosh
Oracle NetBeans

Bestandstype2 PreForm Job File

Ontwikkelaar Formlabs
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.FORM optienummer2

Een FORM-bestand is een afdruktaak gemaakt door PreForm, een 3D-afdrukprogramma dat modellen voorbereidt om op een Formlabs-printer af te drukken. Het bevat modelgegevens van een .STL of .OBJ bestand geïmporteerd in PreForm en bevat afdrukinstellingen die specificeren hoe het model door een Formlabs-printer moet worden afgedrukt.

Meer informatie

FORM-bestand geopend in Formlabs PreForm 2.12

FORM-bestanden zijn handig voor herhaalde afdruktaken omdat ze u in staat stellen uw afdrukinstellingen op te slaan. In plaats van de instellingen te kiezen telkens wanneer u een model afdrukt, kunt u het FORM-bestand gebruiken om de instellingen op te slaan. OPMERKING: Als u ooit een probleem ondervindt met een Formlabs-afdruktaak, is het belangrijk om de FORM-bestand dat u hebt gebruikt om het naar Formlabs te verzenden. Ze kunnen het bestand analyseren om de fout (en) die zich hebben voorgedaan te bepalen.

Programma's die openen FORM bestanden

Over FORM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .form is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PreForm Job File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.