Hoofd : Bestandsextensies : .fnlf Het dossier

.fnlf Bestandsextensie

Bestandstype Scarlett Plug-in Suite License File

Ontwikkelaar Focusrite
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.FNLF optienummer

Softwarelicentiebestand gebruikt door Scarlett Plug-in Suite, een programma dat wordt gebruikt voor het schrijven van geluiden; gebruikt meestal de bestandsnaamconventie ScarlettPluginSuite-Licentie-XXXX-XX-XX.fnlf, waarbij de X's de actiedatum voor de licentie vertegenwoordigen.

Meer informatie

U kunt uw FLNF-softwarelicentiebestand installeren door Scarlett Plug-in Suite te openen en op de knop "License-bestand installeren" te klikken. Na installatie verdwijnt de knop. Als u geen softwarelicentie hebt de eerste keer dat u de software opent, verschijnt een vak voor softwareactivering en kunt u een activeringsverzoek indienen en vervolgens het opgehaalde licentiebestand installeren.

Programma's die openen FNLF bestanden

Over FNLF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fnlf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Scarlett Plug-in Suite License File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.