Hoofd : Bestandsextensies : .fmp Het dossier

.fmp Bestandsextensie

Bestandstype1 123 Flash Menu Project

Ontwikkelaar Dreamingsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is FMP file?

Vervolgkeuzemenu gemaakt met 123 Flash Menu, een op Flash gebaseerd programma voor het maken van webpagina's; omvat de menustijl, lettertypen, kleuren, afmetingen, geluiden, animaties, enz; kan worden geëxporteerd als een standaard Flash-bestand ( .SWF ) dat kan worden ingevoegd in een webpagina.

Programma's die openen FMP bestanden
Windows
Dreamingsoft 123 Flash Menu

Bestandstype2 AutoCAD Font Map File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.FMP optienummer2

Lettertype-instellingenbestand gebruikt door AutoCAD, een CAD-programma dat wordt gebruikt voor het tekenen en documenteren van 2D- en 3D-ontwerpen; slaat een toewijzing op tussen een lijst met lettertypen en hun vervangers; omvat gewoonlijk verwijzingen naar .PFB , .SHX en .TTF bestanden; geopend door AutoCAD wanneer een standaardlettertype niet kan worden gevonden om het vervangende lettertype te vinden dat moet worden gebruikt.

Meer informatie

FMP-bestanden worden in platte tekst opgeslagen en kunnen met een teksteditor worden bewerkt. Ze slaan substituties op, gescheiden door regeleinden in het volgende formaat:

original_font; replacement_font_file

Het standaard AutoCAD-fontmapbestand heeft de naam acad.fmp voor AutoCAD en acadlt.fmp voor AutoCAD LT .

Programma's die openen FMP bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Bestandstype3 FileMaker Pro Database

Ontwikkelaar FileMaker
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.FMP optienummer3

Database gemaakt door FileMaker Pro, een databasesoftwareprogramma voor Windows en het Mac OS; FMP is een generieke extensie voor een FileMaker-database in plaats van .FP4 voor databases van versie 4, .FP5 voor databases van versie 5, enz.

Meer informatie

FMP wordt ook vaak gebruikt als een afkorting voor "FileMaker Pro."

Programma's die openen FMP bestanden
Windows
FileMaker Pro
Macintosh
FileMaker Pro

Over FMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fmp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FileMaker Pro Database beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.