Hoofd : Bestandsextensies : .flif Het dossier

.flif Bestandsextensie

Bestandstype Free Lossless Image Format File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.FLIF optienummer

Een FLIF-bestand is een afbeelding die is opgeslagen in het Free Lossless Image Format (FLIF). Het bevat een afbeelding of animatie en maakt gebruik van verliesvrije compressie. FLIF-bestanden worden gebruikt om een verscheidenheid aan afbeeldingen op te slaan, zoals foto's, geografische kaarten en medische afbeeldingen.

Meer informatie

FLIF is een alternatief voor PNG-, WebP-, JPEG2000-, JPEG-LS-, verliesvrije JPEG XR-, MNG-, APNG-, GIF- en verliesvrije BPG-indelingen en heeft een betere compressieratio. Het formaat ondersteunt RGB, RGBA en grijstinten met een kleurdiepte van 1 tot 16 bits per kanaal.

Het FLIF-formaat bestaat uit 4 delen:

Meer informatie over het formaat kan hier gevonden worden.

OPMERKING: Het FLIF-formaat werd oorspronkelijk in oktober 2015 uitgegeven als een alpha-release. De eerste stabiele versie werd uitgebracht in september 2016.

Programma's die openen FLIF bestanden
Linux
XnView

Over FLIF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .flif is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Free Lossless Image Format File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.