Hoofd : Bestandsextensies : .flic Het dossier

.flic Bestandsextensie

Bestandstype FLIC Animation

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.FLIC optienummer

Een FLIC-bestand is een film of animatie gemaakt door Autodesk-animatiesoftware, zoals Animator Pro. Het bevat meerdere frames met elk frame dat bestaat uit een afbeelding en andere gegevens zoals paletten en labels. FLIC-bestanden zijn vergelijkbaar met .FLI -bestanden, maar niet zo populair.

Meer informatie

Het FLIC-formaat biedt compressie zonder verlies voor het verminderen van de grootte van het animatiebestand met behoud van de oorspronkelijke kwaliteit. Het FLIC-formaat is vervangen door een vergelijkbaar formaat dat de .FLC -extensie gebruikt. FLIC-spelers kunnen meestal zowel FLI- als FLC-bestanden afspelen.

Programma's die openen FLIC bestanden

Over FLIC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .flic is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FLIC Animation beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.