Hoofd : Bestandsextensies : .film Het dossier

.film Bestandsextensie

Bestandstype Filmkey Player Media File

Ontwikkelaar Filmkey
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.FILM optienummer

Een FILM-bestand is een gecodeerd videobestand gemaakt door Filmkey Player, een hulpprogramma dat wordt gebruikt om films te bekijken met Digital Rights Management (DRM). Het bevat een film, die een .MP4 , .M4V , .MOV , .QT , .MQV , of .MOOV bestand is, versleuteld met een filmkey encoder.

Meer informatie

FILM-bestanden worden gecodeerd door de Filmkey-encoder. De sleutel wordt verzonden naar de "filmkey.ch" -server en het FILM-bestand wordt geüpload naar de producerserver. De client downloadt het FILM-bestand van de server. Om het FILM-bestand te openen, haalt Filmkey de sleutel op van de "filmkey.ch" -server.

Programma's die openen FILM bestanden
Macintosh
Filmkey Player

Over FILM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .film is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Filmkey Player Media File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.