Hoofd : Bestandsextensies : .filebolt Het dossier

.filebolt Bestandsextensie

Bestandstype Filebolt Encrypted File

Ontwikkelaar Envault
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.FILEBOLT optienummer

Een FILEBOLT-bestand is een gecodeerd bestand gemaakt door Filebolt, een applicatie die wordt gebruikt om bestanden op uw apparaat te beveiligen. Het bevat een bestand, zoals een .XLSX of .JPG bestand, dat is gecodeerd met Advanced Encryption Standard (AES). FILEBOLT-bestanden worden meestal gemaakt om bestanden met gevoelige inhoud te beschermen, zoals een financieel document of een digitale foto.

Meer informatie

FILEBOLT-bestand geopend in Envault Filebolt 1.2

FILEBOLT-bestanden kunnen alleen worden geopend door de Filebolt-app. Om een FILEBOLT-bestand te openen, sleept u eenvoudig het bestand naar het programma of selecteert u "Open geboute bestand ..." in het linkerdeelvenster van de Filebolt-interface.

FILEBOLT-bestanden worden niet alleen gebruikt voor het beveiligen van bestanden opgeslagen op uw computer. Ze kunnen met anderen worden gedeeld zolang ze het wachtwoord hebben van de oorspronkelijke maker van het FILEBOLT-bestand dat is ingesteld om het bestand te beveiligen.

Programma's die openen FILEBOLT bestanden

Over FILEBOLT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .filebolt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Filebolt Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.