Hoofd : Bestandsextensies : .ffd Het dossier

.ffd Bestandsextensie

Bestandstype1 ffDiaporama Project File

Ontwikkelaar ffDiaporama
Categorie Videobestanden
Formaat XML

Wat is FFD file?

Videoprojectbestand gemaakt door ffDiaporama een programma dat wordt gebruikt voor het maken van videosequenties; kan videoclips, afbeeldingen, audio en overgangen bevatten; gebruikt voor het opslaan en laden van bewerkingsprojecten.

Meer informatie

OPMERKING: FFD-bestanden slaan geen echte audio- of videobestanden op. In plaats daarvan bevatten ze bestandsreferenties. Daarom, om een project over te dragen tussen computers, moet u ook de audio- en videobestanden kopiëren.

Programma's die openen FFD bestanden

Bestandstype2 Flat File Descriptor

Ontwikkelaar Liaison Technologies
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.FFD optienummer2

Bestandsformaat ontwikkeld door Contivo (nu Liaison Technologies); vergelijkbaar met een .XSLT -bestand, maar definieert transformatieregels voor het toewijzen van niet-XML binaire gegevens in een XML-gegevensset; opgeslagen in een XML-indeling en kunnen worden gemaakt met een teksteditor of een IDE zoals Liaison Technologies Analyst.

Meer informatie

FFD-bestanden worden ook gebruikt voor XML-vertalingen door IBM's WebSphere DataPower SOA-apparaten (Service Oriented Architecture). De applicatie is niet langer beschikbaar.

Programma's die openen FFD bestanden
Windows
Liaison Technologies Analyst

Bestandstype3 FATE Saved Game

Ontwikkelaar WildTangent
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.FFD optienummer3

Opgeslagen spel gemaakt door FATE, een WildTangent-rollenspel met actie; slaat de huidige stand van zaken op, inclusief tekenitems en statistieken; gebruikt voor het opslaan en laden van de voortgang van het spel.

Programma's die openen FFD bestanden

Bestandstype4 SharePoint FFDDumper Log

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.FFD optienummer4

Logbestand gegenereerd door FFDDumper, een Microsoft SharePoint Server-programma dat wordt gebruikt voor het opsporen van fouten in documentzoekresultaten; opgeslagen in een indeling zonder opmaak en bevat de resultaten van een document dat wordt "gecrawld" door de FAST-documentverwerkingsengine van SharePoint.

Meer informatie

FFD-bestanden helpen beheerders laagwaardige documenteigenschappen te onderzoeken, zodat ze kunnen opsporen waarom bepaalde zoekopdrachten bepaalde resultaten opleveren.

Programma's die openen FFD bestanden

Over FFD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ffd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SharePoint FFDDumper Log beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.