Hoofd : Bestandsextensies : .fdt Het dossier

.fdt Bestandsextensie

Bestandstype1 Final Draft 5-7 Template

Ontwikkelaar Final Draft
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

Wat is FDT file?

sjabloon gemaakt door Final Draft, een toepassing die wordt gebruikt voor het schrijven van scripts voor films, televisie en toneel; slaat de standaarddocumenttekst en -opmaak op voor het maken van een nieuw .FDX Final Draft-document; staat toe dat meerdere scripts dezelfde structuur aannemen.

Meer informatie

OPMERKING: FDT-bestanden worden gemaakt door Final Draft-versies 5-7. Versie 8-sjablonen gebruiken de .FDXT -extensie.

Programma's die openen FDT bestanden
Windows
Final Draft
Macintosh
Final Draft

Bestandstype2 Lucene Field Data File

Ontwikkelaar Apache
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.FDT optienummer2

Gegevensbestand gebruikt door Lucene, een tekstzoekbibliotheek geschreven in Java; bevat "opgeslagen velden", dit zijn tekstreeksen die worden opgeslagen in de zoekindex; gebruikt voor het opslaan van tekst die kan worden doorzocht met behulp van de Lucene-zoekmachine.

Programma's die openen FDT bestanden
Linux
Lucene

Bestandstype3 FormDocs Template

Ontwikkelaar FormDocs
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.FDT optienummer3

documentsjabloon gemaakt door FormDocs, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van gestructureerde formulieren; kan meerdere formulieren bevatten, die elk de lay-out en velden voor het formulier opslaan; kan labels, checkboxes, tekstvakken en andere pagina-ontwerpelementen voor elk formulier bevatten.

Meer informatie

FormDocs-sjablonen worden gebruikt voor het genereren van FormDocs-formulieren ( .FDD -bestanden), die door de gebruiker kunnen worden ingevuld.

Programma's die openen FDT bestanden
Windows
FormDocs

Bestandstype4 Impromptu Function Description Table File

Ontwikkelaar IBM
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.FDT optienummer4

Bestand gebruikt door Cognos Impromptu, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van rapporten uit verschillende gegevensbronnen; slaat databasegegevens op en wordt aangemaakt wanneer Impromptu een .INI -bestand opent dat informatie bevat over een database die door de software wordt ondersteund.

Meer informatie

Tabelbestanden met functiebeschrijving worden gebruikt voor het cachen van informatie over onderliggende gegevensbronnen.

Programma's die openen FDT bestanden

Over FDT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fdt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Impromptu Function Description Table File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.