Hoofd : Bestandsextensies : .fcproject Het dossier

.fcproject Bestandsextensie

Bestandstype Final Cut Pro X Project File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.FCPROJECT optienummer

Videoproject gemaakt door Final Cut Pro X (FCPX), een app voor videobewerking; slaat een tijdlijn op van film- en audiofragmenten, overgangen, effecten en andere bewerkingsinformatie; kan worden geëxporteerd en gecomprimeerd naar verschillende uiteindelijke video-indelingen met behulp van Compressor, een add-on-kit voor FCPX.

Meer informatie

Final Cut Pro X-projecten worden standaard opgeslagen in de ~ / Movies / Final Cut Projects /. Projectevents (video-inventarisbestanden) worden opgeslagen in een aparte map met de naam ~ / Movies / Final Cut Events /.

OPMERKING: Final Cut Pro-projecten van vorige versies ( .FCP bestanden) kunnen niet worden geïmporteerd in Final Cut Pro X-projecten. IMovie-projecten kunnen echter worden geïmporteerd ( .RCPROJECT bestanden).

Programma's die openen FCPROJECT bestanden
Macintosh
Apple Final Cut Pro

Over FCPROJECT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fcproject is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Final Cut Pro X Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.