Hoofd : Bestandsextensies : .fcp Het dossier

.fcp Bestandsextensie

Bestandstype1 Phantasy Star Online 2 Female Cast File

Ontwikkelaar SEGA
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

Wat is FCP file?

3D-modelbestand gebruikt door Phantasy Star Online 2, een online multiplayer-RPG; slaat een model op voor een vrouwelijk personage uit de CASTs Android-achtige race in het spel; kan worden gemaakt en bewerkt met de Phantasy Star Online 2 Character Creator-tool.

Meer informatie

OPMERKING: SEGA Phantasy Star Online 2 Character Creator kan niet langer worden gedownload.

Programma's die openen FCP bestanden
Windows
SEGA Phantasy Star Online 2 Character Creator

Bestandstype2 Final Cut Project

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.FCP optienummer2

Videobewerkingsproject gemaakt met Apple Final Cut Pro of Final Cut Express; omvat video- en audiofragmenten georganiseerd in tracks met behulp van een filmtijdlijn; kunnen visuele effecten, overgangen, tekstoverlays en dvd-hoofdstukmarkeringen bevatten.

Meer informatie

FCP-bestanden kunnen als zelfstandige films in QuickTime ( .MOV ), MPEG ( .MPG ) of andere indelingen worden geëxporteerd. Final Cut-projecten kunnen ook worden geëxporteerd naar DVD Studio Pro voor het maken van dvd's.

Programma's die openen FCP bestanden
Macintosh
Apple Final Cut Pro

Over FCP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fcp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Final Cut Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.