Hoofd : Bestandsextensies : .fcgi Het dossier

.fcgi Bestandsextensie

Bestandstype FastCGI File

Ontwikkelaar FastCGI
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.FCGI optienummer

Broncodebestand geschreven voor FastCGI (FCGI), een uitbreiding van de CGI-standaard die wordt gebruikt voor een meer robuuste afhandeling van webserveraanvragen; kan worden geschreven in een van de vele ondersteunende talen maar vaak geschreven in Perl, en daarom bevat het zowel Perl-code als code van de FastCGI API.

Meer informatie

De FastCGI-interface biedt ondersteuning voor gedistribueerde computers, zodat webaanvragen load-balanced kunnen worden verdeeld over meerdere servers. Het bevat ook ondersteuning voor authenticatie- en toegangsrollen. OPMERKING: FastCGI wordt door veel webservers zowel native als via webserver-extensies ondersteund.

Programma's die openen FCGI bestanden
Windows
Richardson EditRocket
Microsoft IIS
Linux
Richardson EditRocket
Apache Web Server
Macintosh
Richardson EditRocket
Panic Coda 2

Over FCGI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fcgi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FastCGI File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.